Edudoo
beta

Search

Mi az az edudoo?

Az Edudoo egy olyan tanulmányi és közösségi oldal, melynek célja, hogy a hallgatókat az Egyetemen keresztül kapcsolja össze.

Miért jó?

Számos kulcsfontosságú információhoz juthatsz hozzá az oldalon keresztül. Hírek, információk a gólyaéletről, a diákszervezetekről, az éppen aktuális eseményekről. Az Edudoo-n rengeteg jegyzetet és tanulmányi segédletet találsz, melyek száma folyamatosan bővül, hiszen bárki feltölthet tananyagot az oldalra. Szorgalmi- és vizsgaidőszakban egyaránt hasznodra válhat az oldal, arról nem is beszélve, hogy lehetőséged nyílik megismerkedni hallgatótársaiddal.

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az innovatív kezdeményes, vagy szeretnéd, hogy iskoládban is bevezetésre kerüljön az edudoo, keress minket az info@edudoo.com–on.

The team

Szentner Tamás

Szentner Tamás is a co-founder of edudoo. He is a software engineer working as a freelancer. He has special interest in start-up companies and in state of the art software engineering.

Németh Balázs

Balázs is an avid Football Manager player but until he can find somebody who pays for that he continues to work as a software engineer. His special interests include studying proto-uralic languages and levitation. Also a co-founder of edudoo.